Körfez Mahallesi, 55210 Atakum/Samsun

Anasayfa » Tanıtım » Hakkımızda

Olimpik Yüzme Havuzu 50 metre boyunda , 21 metre eninde , 2 metre derinliğinde ( her alanda sabit ) , 8 kulvarlı ve Uluslararası standartlara uygundur.
Atlama Havuzu 17 metre boyunda , 14 metre eninde , 5 metre derinliğinde , 4 atlama kulesine sahip (3m-5m-7,5m-10m) , 2 tramplene sahip (1m-3m) ve Uluslararası standartlara uygundur.
İki havuzunda toplam 1000 kişilik tribünü ve denize sıfır olması sebebiyle Ülkemizin sayılı tesislerindendir.

Amacımız yüzme sporunu tüm yaş gruplarına sevdirmek ve devamlılığını sağlayabilmektir.

Havuz suyumuz kimyasal ve mikrobiyolojik açıdan Sağlık Bakanlığı tarafından her ay bir kez kontrol edilmektedir.
Ayrıca havuz görevlilerimiz tarafından günde 3 kez testleri yapılmakta olup , yine Sağlık Bakanlığının en alt ve en üst seviye olarak belirlediği kimyasal ve sıcaklık oranları stabil halde tutulmaktadır. Havuz sıcaklığımız sürekli olarak 26-28 derece arasında stabil tutulmaktadır.

Yüzme havuzumuz, Sağlık Bakanlığı tarafından DÖRDÜNCÜ kez ”MAVİ BAYRAK” sertifikası ile ödüllendirilmiştir.

Tesisimiz şehir merkezine 17 km. uzaklıkta olup Atatürk Bulvarı üzerinde , Bafra Yolu istikametinde , Omtel Otel ile Kızılay Kampı arasındadır.

Ulaşım için Hafif Raylı Tramvay, Fakülte Halk Otobüsleri, Fakülte-Kurupelit , İncesu-Çatalçam veya Taflan Minibüsleri kullanılabilir.

Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: